Στην Κυψέλη
Μελισσοκόμος επί τω έργω
Name: BeeHappy
Location: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, GR

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009

Η Βασίλισσα, Οι Κηφήνες & Η Κλειτοριδεκτομή


Η φύση έφτιαξε τον έρωτα όχι για να δημιουργούνται μέσω αυτού οικογένειες, αλλά για να εξασφαλιστεί η αναπαραγωγή του είδους, που βέβαια, προκειμένου για ανθρώπους, δεν περίμενε να εμφανιστεί ο θεσμός της οικογένειας για να εξασφαλιστεί, όπως άλλωστε δείχνουν και τα "εξώγαμα", το κολοσσιαίας σημασίας γεγονός της αναπαραγωγής.
Η οικογένεια είναι ένας τόπος όπου συντηρείται το γένος, δηλαδή οι γονείς και οι απόγονοι, που θα εξασφαλίσουν τη συνέχεια του οίκου, όπως λέμε μια εμπορική επιχείρηση, που δεν τελειώνει με το βιολογικό τέλος του ιδρυτή του οίκου. Οι κληρονόμοι κληρονομούν τον οίκο και ότι αυτός περιέχει, από το όνομα μέχρι και την κινητή και ακίνητη περιουσία. Ωστόσο οι περισσότεροι κληρονομούν μόνο το οικογενειακό όνομα, καθώς και το όνομα του παππού και της γιαγιάς εις μνήμην των προκατόχων ενός οίκου που δεν παρήγαγε τίποτε χρήσιμο για τους απογόνους, ούτε καν ένα εμπορεύσιμο όνομα.
Βέβαια, είναι πολλοί αυτοί που παντρεύονται όχι για να σιγουρέψουν τον έρωτά τους, αλλά το "πήδημά" τους, πράγμα ωστόσο κατανοητό προκειμένου να εξοικονομήσει κανείς τα έξοδα του μπορντέλου, που δεν είναι λίγα για έναν άνθρωπο που οι παπάδες δεν τον έπεισαν για την αξία της "αγνότητας" και που έχει αυξημένες σεξουαλικές ανάγκες (ο καθένας με τις ανάγκες του που λέει και ο σύντροφος Μάρξ).
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί ένα διαλεκτικό άλμα η μετατροπή του έρωτα σε γάμο. Είναι το πέρασμα από μια ποιότητα σε μια άλλη, επί του προκειμένου, από την ποιότητα του έρωτα σε αυτήν του γάμου, που είναι κάτι εντελώς διάφορον του έρωτα. Σε κάθε περίπτωση ο γάμος σα θεσμός δεν δημιουργήθηκε από την κοινωνία για να συντηρεί τον έρωτα σα κονσέρβα αλλά για να δημιουργεί οίκους.
Ο οίκος για να έχει "αξία" πρέπει είναι "καθαρός" από επιμειξίες. Έτσι ο "κύριος" του οίκου ανακάλυψε (μεταξύ άλλων) την κλειτοριδεκτομή (σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της).
Ακόμα και σήμερα, 2 εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο προστίθενται στα 150 αυτών που την υπέστησαν.
Η παρθένα βασίλισσα της κυψέλης δεν χρειάστηκε ποτέ ανάλογες επεμβάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η "καθαρότητα" της γενιάς της. Ίσα - ίσα, όπως έχω ξαναγράψει, θα πετάξει στην ειδική περιοχή της συγκέντρωσης των κηφήνων με σκοπό να συνουσιαστεί με τους περισσότερους απ' αυτούς. Δεν θα προτιμήσει την ασφάλεια της κυψέλης της και τους πάμπολλους οικόσιτους κηφήνες της. Θα επιλέξει την ανασφάλεια της παρθενικής πτήσης και την επιμειξία. Το άρρεν θα πληρώσει με τη ζωή του.
Σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής ανδροκρατίας η γυναίκα παραμένει πάντα η Φύση. Ποιος βλαξ ονόμασε ασθενές το γυναικείο φύλο?
Όλοι οι πολιτισμοί στηρίζονται στη φύση. Αυτό σημαίνει πως το θήλυ, το Γιν του ταοϊσμού, η σταθερή, η τετράγωνη, η ήρεμη πλευρά της φύσης, βρίσκεται μόνιμα στο κέντρο του σύμπαντος, πέρα και έξω απ' όλους τους πολιτισμούς.
Στο σημερινό μεταβατικό στάδιο της ισότητας των δύο φύλων το κλειδί των διαφοροποιήσεων το κρατάει η γυναίκα. Κάποιοι σεμνότυφοι δεν το βλέπουν γιατί η γυναίκα το έχει κρυμμένο στο βάθος της σπηλιάς της. Κάνουμε συχνά ανασκαφές εκεί μέσα, αλλά το γεωτρύπανο όπως μπαίνει βγαίνει, χωρίς το θησαυρό. Ωστόσο ο θησαυρός υπάρχει, και αφού δεν μπορούμε εμείς πρέπει να παρακαλέσουμε τη γυναίκα να τον βγάλει μόνη της αφού πρώτα της ζητήσουμε συγγνώμη για τη φαλλοκρατική βαρβαρότητα που υπέστη επί αιώνες. Ο σεβασμός της προσωπικότητας αρχίζει από το σεβασμό του σώματος. Η γυναίκα μπορεί να είναι πόρνη όσο θέλει ή όσο αντέχει η μηχανή της. Η πορνεία είναι τίμια δουλειά όταν γίνεται ευσυνείδητα και με τιμολόγιο καθορισμένο. Η δόλια πορνεία που δεν θέλει να φαίνεται σαν τέτοια είναι μια καταστροφή και για τα δύο φύλα. Η υποψήφια νύφη που ψάχνει όχι τον άντρα αλλά τον πλούσιο είναι μια ερζάτς πόρνη που οι γνήσιες θα την έφτυναν.

Για όλες τις γυναίκες των φίλων.


7 Comments:

Blogger Spyros said...

Αγαπημένος τραγουδοποιός και κορυφαίο τραγουδι.

2/07/2009 12:45 μ.μ.  
Blogger Μάντης Τειρεσίας said...

Σπύρο, μετά την μεσημεριανή σου προτροπή σήμερα, διάβασα την ανάρτησή σου.

"Οίκος" = ...............
τι σημαίνει οίκος?
"Γενειά" = .............
Τι σημαίνει γενειά?

Γυναίκες = .......
Ποιός αρσενικός μπορεί αν μας εξηγήσει πως σκέφτονται και κατ'επέκταση τι είναι οι γυναίκες?

Απο μελισσοκομικής σκοπιάς, μιας και μου αρέσει εξαιρετικά το hobby που διάλεξα στα 38, είναι το Α και το Ω στην κυψέλη.

Ο δημιουργός δεν νομίζω να ήταν μαλάκας.......

Και φυσικά με την συγκεκριμένη ανάρτηση να μην ξεχάσουμε πως μιλούμε για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ και όχι για τις γιαλαντζί γυναίκες.....


Φιλικά και συντροφικά...

2/07/2009 3:47 μ.μ.  
Blogger Σταύρος Χαμπάκης said...

Είναι εύκολο να μου στείλεις το Email σου, που θέλω να σε ρωτήσω κάτι
habakis@hstech.eu

2/10/2009 6:26 μ.μ.  
Blogger Beekeeper said...

o Hayati το χαβά του...
Λοιπόν εγω θα πώ απλά κατι σχετικό που διάβασα σήμερα.

Οταν γεννιουνται οι γυναικες, και ειναι νεογεννητα μωρα ακομα,
τους βαζουν στο μυαλο ενα τσιπακι,
που τις κανει να κανουν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους το γαμο.

Καποιες, καταφερνουν και το βρισκουν και στη συνεχεια το βγαζουν,
με αποτελεσμα χωρις τσιπακι να κανουν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους
την απολαυση του σεξ και του ανδρικου μοριου......


......αυτες ειναι οι λεγομενες "ξετσιποτες."

Καλό βράδυ :D

2/10/2009 11:03 μ.μ.  
Blogger BeeHappy said...

Αφήνει σημάδι εκεί που βγαίνει το τσιπάκι?

2/12/2009 9:48 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ποιος βλαξ ονόμασε ασθενές το γυναικείο φύλο?

O Δημιουργος αγαπητε μου φιλε

Οι άνδρες ομοίως, συνοικείτε με τας γυναίκάς σας εν φρονήσει, αποδίδοντες τιμήν εις το γυναικείον γένος ως εις σκεύος ασθενέστερον
Πέτρου Α' 3:7

5/28/2009 3:56 μ.μ.  
Blogger BeeHappy said...

Θα μου επιτρέψεις φίλε Νίκο να μην συμφωνώ με τους "μεταφραστές" του δημιουργού, με μεγάλο ή μικρό Δ αδιάφορο.
Όσο για την τιμή που περιποιεί η εβραϊκή κοσμοθεωρία για τη γυναίκα...

5/29/2009 10:31 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home