Στην Κυψέλη
Μελισσοκόμος επί τω έργω
Name: BeeHappy
Location: ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, GR

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2008

Τι παγωτό θα τρώμε το καλοκαίρι?


Την είδηση την "αλίευσα" από το Blog της Linda.

Η γνωστή σε όλους μας Häagen-Dazs όχι μόνο στηρίζει την έρευνα για το φαινόμενο της κατάρρευσης των αποικιών (CCD) με 250 χιλιάδες δολάρια, όχι μόνο δημιούργησε την πολύ ωραία ιστοσελίδα http://helpthehoneybees.com/ παράλληλα λανσάρισε στην αγορά μια νέα γεύση παγωτού Vanilla Honey Bee.

Ως καχύποπτοι θα σκεφτούμε ότι τα παραπάνω έγιναν καθαρά για εμπορικούς σκοπούς για την προώθηση του νέου της παγωτού. Ίσως.

Η ιστοσελίδα πάντως είναι όμορφη όσο και χρηστική, γίνεται προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος σε σχέση με τη μέλισσα και ευρύτερα με το περιβάλλον, το παγωτό της ήδη το φαντάζομαι να λιώνει στο στόμα μου.

Θα ομολογήσω ότι πολύ δύσκολα αντιστέκομαι στον πειρασμό ενός παγωτού. Καταναλώνω τα παγωτά με βουλιμία. Δεν θα αναφέρω την ποσότητα που είμαι σε θέση να καταναλώσω καθημερινά. Θα πω μόνο ότι είναι υπεύθυνα για σχεδόν ένα νούμερο μεγαλύτερα ρούχα.






Το τραγουδάκι σήμερα θα συνοδεύσει τις ευχές μας στην καλή μας Αρλέτα.
Τα νέα είναι καλά και ενθαρρυντικά.


3 Comments:

Blogger Beekeeper said...

καλη φαση... να κι αλλο σχετικο αρθρο

2/26/2008 2:46 μ.μ.  
Blogger skyrianbee said...

Το site ειναι πολύ καλό. Τώρα πάντα είμαι καχύποπτος με κάτι τέτοια. Λυπήθηκε δηλαδή ξαφνικά η nestle τις μέλισσες και τις αμυγδαλιές;

2/26/2008 7:31 μ.μ.  
Blogger BeeHappy said...

Όχι βέβαια, σιγά μην την έπιασε ο πόνος.
Μπροστά όμως στην αδυναμία μου για τα παγωτά....το παραβλέπω :-)

2/27/2008 10:03 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home